Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Arsenal har gjort West Hams 24-årige engelske midtbanespiller Declan Rice til deres toptransfermål denne sommer, og de er overbeviste om, at de slår Chelsea i kapløbet om den engelske landsholdsspiller. (Times)


Manchester United er i dialog med Inter Milan om den hollandske højreback Denzel Dumfries, hvor en mulig overgangssum vil lyde på 293 millioner kroner. (TuttoMercatoWeb)

Tottenham er forsat i forhandlinger med Sporting Lissabon om at købe den spanske forsvarsspiller Pedro Porro, men englænderne er ikke villige til at opfylde hans frikøbsklausul på 345 millioner kroner. (90 min)

Newcastle United er interesserede i at hente Chelseas engelske midtbanespillere Conor Gallagher og Ruben Loftus-Cheek, samt fløjspilleren Hakim Ziyech. (Telegraph)

Everton og Newcastle er begge i forhandlinger om at købe den 21-årige forsvarsspiller Piero Hincapie fra Bayer Leverkusen. Tottenham er også blevet sat i forbindelse med Hincapie. (Football Insider)

Chelsea og Tottenham jagter ikke længere Evertons 21-årige engelske angriber Anthony Gordon. (CaughtOffside)


Tottenham og Liverpool er blandt de klubber, der er blevet tilbudt den 25-årige hollandske kantspiller Arnaut Danjuma af Villarreal, men den spanske klub har kun modtaget bud fra Everton og Danjumas tidligere klub Bournemouth. (Relevo)

Den franske forsvarsspiller William Saliba siger, at han er "så glad" for Arsenal, mens han har forhandlinger om en ny kontrakt med klubben fortsætter. (Independent)

Adskillige Championship- og League One-klubber har kontaktet Chelsea om muligheden for at låne deres 19-årige engelske forsvarsspiller Bashir Humphreys, som fik sin debut i FA Cuppen i tredje runde mod Manchester City. (Football Insider)

Norwich vil have deres øjne rettet mod Middlesbroughs 30-årige engelske højreback Tommy Smith, hvis Max Aarons forlader klubben i januar. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik