Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Så er der nye transferrygter fra det engelske. Chelsea er langt fra færdige med at handle, og så er der måske et managerskifte under opsejling hos London-mandskab.
Article image
Chelsea er villige til at lytte til tilbud på Raheem Sterling, selvom den 29-årige engelske kantspiller kun har været i klubben siden sidste sommer. (Football Insider)


Arsenal har fået tilbudt Brightons offensive profil Leandro Trossard, og meget tyder på, at den 28-årige belgier forlader ”The Seagulls” i løbet af januar. (Independent)

Chelsea har kraftigt brug for forstærkning til deres kriseramte mandskab og på trods af, at de i går købte stortalentet Mykhailo Mudryk, er ”The Blues” angiveligt villige til at bruge mere end 840 millioner kroner på yderligere tre transfers i løbet af januar. (Football Insider)

Liverpool står over for en større midtbanerokade, da både Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keitas tid i klubben ser ud til at lakke imod enden. I den forbindelse har Merseyside-mandskabet udset sig den 25-årige portugiser Ruben Neves fra Wolves som en ny midtbaneforstærkning. (Mirror)

Arsenal er interesserede i Real Valladolids blot 18-årige spanske højre back Ivan Fresneda. (Telegraph)

Manchester United og Arsenal er i øjeblikket i kamp om at købe den 22-årige brasilianske kantspiller Luiz Henrique fra Real Betis. (Fichajes)


West Ham har afgivet et bud på 210 millioner kroner for Lorients 23-årige nigerianske angriber Terem Moffi. (Sky Sports)

Leeds United er interesserede i Club Brügges 20-årige belgiske keeper Senne Lammens. (Mail)

West Ham er begyndt at overveje mulige erstatninger for deres manager David Moyes. Rafael Benitez og Nuno Espirito Santo er iblandt bejlerne til den svære opgave, der ligger i at bringe det nedrykningstruede London-mandskab tilbage på ret kurs. (Telegraph)

Moyes’ managerjob hænger i en tynd tråd, og han bliver for tiden vurderet fra kamp til kamp. Det forventes dog, at den 59-årige skotte fortsat vil være i spidsen for West Ham til weekendens kamp imod Everton. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik