Fodbold nyheder

Dyster melding om Yussufs fremtid i Leipzig

Af Jannich Jønch

Ifølge Tipsbladet kan Yussuf Poulsen ikke føle sig sikker på sin fremtid i RB Leipzig.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det kan godt være, at danske Yussuf Poulsen er den i RB Leipzigs-trup, der har været der længst, men det vil den nye sportsdirektør se stort på. For ifølge Tipsbladet har den nye sportsdirektør, Max Eberl, udtalt til rblive.de, at det ikke er garanti nok for at blive i klubben.


- Jeg har altid set Yussi som et ansigt for RB Leipzig. Han er den klassiske angriber: Aktiv, utrolig hurtig og altid i bevægelse, siger Eberl ifølge Tipsbladet og fortsætter.

- I sidste ende er det den sportslige kvalitet, der tæller. Ingen får en kontrakt, bare fordi de har været her længe. Det er og vil altid være en konkurrencesport.

Yussuf Poulsen har ifølge Tipsbladet for nyligt i et interview med Bild da også udtrykt håb om forlængelse af sin nuværende kontrakt, som løber frem til sommeren 2024, men umiddelbart skal der nok lidt flere gode præstationer til, før det vil ske.

Yussuf har i indeværende sæson haft det svært og været plaget af en del skader, der også var med til at skabe tvivl om, om han skulle med til VM. Det kom han dog, men fik ikke noget spilletid.

Max Eberl tror på, at Yussuf nok skal komme i gang, og han erkender også, at de nok skal få brug for Yussuf her i forårssæsonen.


- Det kommer med hans mentalitet. Særligt nu hvor Christopher Nkunku vil være fraværende, så har vi brug for Yussi Poulsen til at nå vores mål.

Leipzig gik på VM pause som nummer tre i Bundesligaen med seks point op til førerholdet fra Bayern München, som Leipzig også starter forårssæsonen ud med at møde på hjemmebane den 20 januar.

Mere om Yussuf Poulsen

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik