Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Fredagens engelske rygter

Så er der nyt fra det engelske. Liverpool har flere markante midtbaneprofiler i kikkerten, og så er Bukayo Saka eftertragtet af en anden Premier League-gigant.
Chelsea er på vej til at hente Moldes stortalent David Datro Fofana. ”The Blues” kommer til at betale 74 millioner kroner for den 19-årige ivorianske angriber. (Fabrizio Romano)

Shakhtar Donetsks 21-årige kantprofil Mykhaylo Mudryk er fortsat stærkt eftertragtet. Arsenal er stadig de varmeste bejlere, men den ukrainske storklub fastslår, at det vil være deres præsident, som beslutter, om Mudryk skal forlade klubben eller ej. (Mail)

Liverpool fortsætter jagten på at forstærke holdet på den centrale midtbane. Deres topprioriteter er to unge stjerner, som har præsteret godt under VM. Det drejer sig om engelske Jude Bellingham fra Dortmund samt argentineren Enzo Fernandez fra Benfica. Liverpool skal betale 1,1 milliarder for Bellingham, hvorimod prisen på Fernandez er 744 millioner kroner. (Mundo Deportivo)

Manchester City er dog også voldsomt interesserede i Jude Bellingham. Derudover vil de også forsøge at få fat i Arsenals lynhurtige kantspiller Bukayo Saka. (90min)

Wolves ønsker at købe Matheus Cunha fra Atletico Madrid, men de møder konkurrence fra en række andre Premier League-mandskaber. (90min)

Chelsea vil igen forsøge at presse på for at hente AC Milan-profilen Rafael Leao. Manager Graham Potter vil have erstattet den langtidsskadede Armando Broja, og har udset sig 23-årige Leao som den rette til at udfylde hullet. (Givemesport)

Everton har fortsat en god mulighed for at hente Ajax’ offensive profil Mohammed Kudus, som har spillet et flot VM for Ghana. (Sky Sports via Liverpool Echo)

West Ham vil nu kigge andetsteds på højreback-positionen, da de kraftigt har fået afvist deres interesse i Middlesbroughs 23-årige engelske højreback Isaiah Jones. (Football League World)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER