Louis Andersen

Andersson: Belgien må være skuffet over præstationen ved VM

Den svenske landstræner Janne Andersson er overrasket over den præstation, som det belgiske landshold leverede under VM-slutrunden i Qatar, men tror samtidig at de kommer stærkt tilbage.
På fodboldfronten har det været en stille måned for Sverige, da de ikke har været med til VM, men alligevel har de folk til stede i Qatar under slutrunden. Det svenske landshold skal nemlig møde Belgien i EM-kvalifikationen, og derfor har man fra det svenske fodboldforbunds side sendte flere fra staben ud for at analysere belgierne, men de blev noget overraskede over det de så.

Det ellers så stærke belgiske landshold havde store problemer og endte med at ryge ud efter det indledende gruppespil. Den svenske landstræner Janne Andersson mener da også, at der har været noget helt galt:

- Belgien vil have et stærkt hold, når de kommer hertil i marts. Men det er klart, at Belgien må være skuffet over præstationen ved VM.

- Med det hold der var nu, føltes det meget, som det er blevet beskrevet. Et hold, der ikke rigtig var i harmoni, og som nok ikke fik det maksimale ud af det. Hvis man er nummer to i verden, er man ikke glad for at ryge ud i gruppespillet, udtaler Andersson til det svenske medie Fotbollskanalen.

Andersson tror, også det bliver et belgisk landshold med en del ændringer, som venter hans mandskab, når de den 24. marts indleder EM-kvalifikationen. Sverige er udover Belgien også i gruppe med Østrig, Estland og Azerbaijan.