Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

Alle de seneste rygter fra det engelske.
Manchester United overvejer at ophæve kontrakten med Cristiano Ronaldo, men de vil vente, indtil de har set hele hans interview med Piers Morgan, før de træffer en beslutning. (Telegraph)

Chelsea er angiveligt interesseret i at skrive kontrakt med Cristiano Ronaldo, hvis han får ophævet sin aftale med Manchester United. Chelsea var ude efter Ronaldo tilbage i sommer, men daværende manager Thomas Tuchel var ikke interesseret i en aftale med portugiseren. (CBS)

Chelseas Edouard Mendy overvejer sin fremtid på Stamford Bridge på grund af bekymringer om hans chancer som førstemålmand. (Mail)

Tottenham sendte talentspejdere ud for at se på Borussia Mönchengladbachs 25-årige franske-angriber Marcus Thuram og Borussia Dortmunds 19-årige Youssoufa Moukoko i fredagens Bundesliga-kamp. (90 min)

Liverpool og Arsenal er også interesserede i Mönchengladbachs Thuram, som er kontraktløs ved sæsonens slutning og har været stærkt forbundet med Bayern München. (90 min)

Chelsea er overbevist om, at de har indgået en aftale med RB Leipzigs 25-årige franske-angriber Christopher Nkunku om at komme til klubben til januar eller næste sommer. (90 min)

Wolves-manager Julen Lopetegui siger, at klubbens ejere er "bekymrede" for nedrykning og vil give midler til at styrke truppen i januar. (Telegraph)

Den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel må forlade Storbritannien i december på grund af post-Brexit-lovene, men to af hans trænere - Zsolt Low og Benjamin Webber, som er blevet sat på orlov - kan blive, fordi de teknisk set stadig er på kontrakt. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER