Fodbold nyheder

Parisisk drama:
Mbappe forsøger at komme af med Neymar i PSG

Af Asbjørn Steffensen

Den franske verdensstjerne vil angiveligt af med sin brasilianske holdkammerat - og Messi spiller en central rolle i den plan.
Article image
Det hele går ikke ligefrem efter planen i den franske hovedstadsklub, PSG. Klubben fører ganske vist den franske liga, men internt i klubben er er angiveligvis splid blandt klubbens mange stjerner.


Det er en kendt sag, at Kylian Mbappe ikke er helt tilfreds i klubben, og en af grundene til dette er tilstedeværelsen af den superstjerne, Neymar.

Ifølge det spanske medie Marca, forsøger Mbappe at gøre alt, hvad han kan, for at få Neymar til at forlade klubben. Og i den plan spiller Lionel Messi en central rolle.

Mbappe prøver nemlig at komme så tæt på Messi som muligt, som man så under seneste liga-kamp mod Ajaccio, hvor franskmanden og argentineren brændte banen af og fandt hinanden hele tiden af, mens Neymar havde karantæne.

Den franske verdensmester prøver altså angiveligt at blive så tæt med Messi på holdet, at Neymar mister sin tættest allierede og dermed får lyst til at skifte væk fra PSG.

Det forlyder dog, at Mbappe er villig til at begrave stridsøksen og komme på god fod med Neymar, hvis PSG opruster på diverse positioner på banen, så de har et hold, der kan spillet med om Champions League-trofæet.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik