Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Liverpool holder øje med en række Galatasaray-spillere, heriblandt den franske forsvarsspiller Sacha Boey, danske Victor Nelsson og de tyrkiske kantspillere Karem Akturkoglu og Yunes Akgun. (Sun)


Manchester United er overbeviste om, at Cristiano Ronaldo bliver i klubben til januar grundet mangel på interesse for den portugisiske angriber. (ESPN)

Newcastle har forhandlet med den brasilianske klub Vasco da Gama omkring en mulig handel af den 18-årige brasilianske midtbanespiller Andrey Santos, som forventes at koste 254 millioner kroner. (The i)

Leicester-manager Brendan Rodgers accepterer, at engelske James Maddisons gode form vil føre til bud på den 25-årige offensivspiller til januar. (Mail)

Chelsea forventes at ansætte Christopher Vivell som teknisk direktør efter tyskeren blev fyret i RB Leipzig. (Telegraph)

Southampton-manager Ralph Hassenhüttls position er usikker og PL-klubben kigger på den tidligere RB Leipzig-manager Domenico Tedesco og Manchester City-assistenttræner Enzo Maresca som mulige kandidater til at erstatte østrigeren. (Mail)


Den tidligere Liverpool- og Newcastle-manager Rafael Benitez og den nye Bayer Leverkusen-manager Xabi Alonso var blandt de navne, som var oppe til overvejelse som erstatning for Steve Cooper i Nottingham Forest, som dog endte med at forlænge med manageren. (Mail)

Tottenham vil betale 260 millioner kroner for Dejan Kulusevski på en permanent aftale fra Juventus. (Calciomercato)

Den tidligere engelske landsholdskaptajn David Beckhams søn Romeo, som er på kontrakt i Inter Miami, træner med hos Brentford B efter afslutningen på Major League Soccer Next Pro-sæsonen. (Guardian)

Leicester er tæt på at lukke en aftale med Spezia-målmanden Bartlomiej Dragowski. (Meczyki)

Crystal Palace-angriberen Junior Dixon er blevet spejdet af Everton og Borussia Dortmund, mens også belgiske Genk er interesseret i den 17-årige. (Telegraph)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik