Daniel Fisker

Kane om Haaland: Jeg fokuserer ikke på andre

Erling Haalands imponerende start i Manchester City er gået de færrestes næser forbi, men det er ikke noget, Tottenham-angriberen Harry Kane fokuserer på.
Harry Kane var seks mål fra at blive Premier League-topscorer i den forgangne Premier League-sæson, hvor han leverede 17 sæsontræffere i 37 kampe. Til sammenligning leverede Erling Haaland 22 sæsontræffere i 24 Bundesliga-kampe for Borussia Dortmund. Nu er den 22-årige nordmand dog at finde i Manchester City, hvor han har fået en flyvende start.

I den forgangne sæson blev Kane overgået på topscorerlisten af Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og holdkammeraten Heung-Min Son. I den igangværende sæson har Kane scoret seks mål i Premier League, mens Haaland har scoret 11 Premier League-mål for ”The Citizens”. Kane mener dog, at det er en fordel med gode angrebsrivaler.

- Specielt i Premier League, hvor man møder de bedste angriber, bliver alle spillere omkring dig presset til at blive bedre, udtaler Harry Kane ifølge Manchester Evening News.

Selvom Haaland er kommet flyvende fra start i sin nye tilværelse som Premier League-angriber, så er den målfarlige nordmand tilsyneladende ikke fast inventar i Kanes tanker.

- Alle taler om Haaland, fordi han har haft en fantastisk start på sæsonen, så det er retfærdigt, men I kender mig – jeg fokuserer ikke på andre mennesker. Jeg fokuserer på mig selv, og hvad jeg kan gøre.

- Vi har haft en god start på sæsonen i Tottenham. Vi har sikkert ikke spillet bedst fodbold, men der er gode indikationer på, hvor vi ved, at vi kan blive bedre.

- Det er nok en af de bedste sæsonstarter, jeg har haft i Premier League.

Tottenham indtager i øjeblikket tredjepladsen i Premier League, hvor ”The Spurs” er ubesejret efter sæsonens første syv kampe. Tottenhams foreløbige topscorer hedder Harry Kane, mens topscoreren fra sidste sæson, Heung-Min Son først fik gang i denne sæsons målhøst i den seneste kamp – mod Leicester City.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER