Anders Mathiasen

Medie: Barcelona vil hente Messi tilbage i 2023

Noget stort kan være undervejs i Barcelona…
Det kom som et chok for mange, da Lionel Messi tilbage i 2021 valgte at forlade FC Barcelona efter over 20 år i klubben og tage til PSG. Økonomiske problemer i den spanske storklub betød, at den lille argentiner forlod klubben, han har spillet i det meste af sit liv.

Det kan dog være, at den argentinske verdensstjerne snart tager turen retur til den spanske storklub, hvis man skal tro den spanske avis Mundo Deportivos oplysninger. De kan nemlig erfare, at Barcelona i denne tid er ved at undersøge muligheden for at hente Messi tilbage til klubben i en eller anden form for rolle, hvor der er to scenarier.

En af scenarierne er, at man gerne vil have Messi til klubben som spiller. Han har kontraktudløb med PSG til sommer, og derfor ville de kunne hente ham på en fri transfer. Den anden mulighed er, at Barca vil gøre Messi til ambassadør i klubben og arrangere en stor hyldest af argentineren.

Før alt det her kan blive en realitet, skal Barcelona også lige have styr på en økonomisk plan over, hvordan de skal kunne betale den løn, som Messi i så fald vil forlange.

Desuden er det jo heller ikke sikkert, at 35-årige Lionel Messi vil tilbage til Barcelona, når kontrakten med PSG udløber til næste sommer.