Fodbold nyheder

Skade driller Schmeichel

Af Louis Andersen

Den danske landsholdsmålmand er mødt ind i landsholdslejren med en mindre skade.
Article image
Ritzau-Scanpix
Kasper Schmeichel døjer i øjeblikket med en brækket tå. Det fortæller danskeren efter torsdagens 1-2-nederlag til Kroatien i Nations League.


- Jeg har døjet med en brækket tå i den sidste måneds tid, og det har været lidt problematisk, men spillemæssigt er jeg meget tilfreds. Det tager tid for tåen at hele. Det er ikke første gang, at jeg har haft det. Det er fjerde eller femte gang. Det gør ondt nogle gange, men man kan leve med smerte, siger Kasper Schmeichel, som ikke tidligere har meldt noget ud om skavanken.

- Det er ikke noget, jeg behøver skilte med. Det er, som det er. Det skete i en kamp, og det er, hvad det er. Jeg kan ikke gøre så meget ved det, siger landsholdsmålmanden ifølge B.T.

Schmeichel vil ikke med sikkerhed afvise, at den brækkede tå kan være årsagen til, at han blev sat på bænken for Nice i sidste weekend og i alt for tredje gang siden sit skifte til den sydfranske klub.

- Det er, som det er. Det kan jeg ikke rigtigt gøre noget ved. Sådan er livet. Sådan er fodbold, siger Kasper Schmeichel.

Selvom tåen måske skulle drille Schmeichel, vil det med al sandsynlighed være ham der vogter buret, når Danmark søndag møder Frankrig i den afsluttende Nations League-gruppekamp i Parken.

Mere om Kasper Schmeichel

Mere om Nice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik