Kent Christensen

Fodboldrådgiver forklarer hvorfor man ikke hentede Dembele

PSG’s fodboldrådgiver, Luis Campos, forklarer hvorfor man valgte ikke at hente Barcelonas stjernespiller Ousmane Dembele.
Selvom storklubben Paris Saint-Germaint er proppet med stjernespillere på stort set alle positioner, og specielt i deres angrebskæde, så var der i sommers rygter om, at PSG ville skrive kontrakt med Barcelonas Ousmane Dembele.

Kontrakten med Ousmane Dembele i FC Barcelona udløb i sommers, og der var spørgsmålet så om han skulle prøve lykken andetsteds. Her lød mange rygter på at PSG kunne være en af de klubber, som havde muligheden for at skrive under med stjernespilleren, og da garanteret også det økonomiske overskud til at kunne betale lønkravet.

Campos fortæller at have været interesseret, men alligevel valgt ikke at forsøge, at hente ham, da mulighederne i forvejen var mange i angrebskæden på holdet:

- Jeg kan virkelig godt lide Ousmane Dembele. Han er en meget dygtig spiller, men han spiller på venstre side, og vi spiller uden en wing. Når man laver et hold, er man nødt til at sørge for, at det hele går op som et puslespil.

Dembele endte med at skrive under på en to-årig kontraktforlængelse i Barcelona, og har sidenhen udtalt, at han altid kun har villet spille i FC Barcelona og ikke har haft kontakt til andre klubber.