Fodbold nyheder

Braithwaite om Dembele:
Har aldrig set nogen som ham

Af Louis Andersen

Danskeren ser et kæmpe potentiale i Ousmane Dembele og er ikke bleg for at sammenligne franskmanden med nogen af de største spillere i verden.
Article image
Ritzau-Scanpix
Martin Braithwaite skiftede i sommers tilværelsen ud i FC Barcelona med bysbørnene fra Espanyol. Men helt kan danskeren dog ikke slippe fra sin tid i den catalanske storklub og blev for nyligt spurgt ind til den.


I et interview til Catalunya Radio bliver danskeren ifølge avisen Sport citeret for at sige, at han mener, Ousmane Dembele kan gøre en markant større forskel for Barcelona end den polske stjerneangriber Robert Lewandowski. Braithwaite går endda endnu længere og sammenligner franskmanden med selveste Lionel Messi.

- Ousmane er en god fyr. Jeg kan rigtig godt lide ham, han har et enormt talent, jeg har aldrig set noget lignende. Lionel Messi er noget specielt, men jeg har aldrig set en som Ousmane.

I samme ombæring anerkendte Braithwaite da også Barcelonas nye polske målmaskine.

- Han scorer en masse mål, og jeg er glad på hans vegne, for han er en dygtig fodboldspiller. Jeg ønsker ham alt held og lykke i sæsonen, men jeg er taget til Espanyol for at vinde.

I løbet af sommeren er der blevet skrevet meget om den 31-årige dansker, og det ærgrer ham, for det er ikke alt, som er sandt.


- Folk kender ikke hele historien. De læser en masse i medierne, men det er ikke sandt, hvad der er blevet skrevet. Det er fortid og jeg er glad for, hvor jeg er nu, afslutter Braithwaite ifølge Sport.

Martin Braithwaite er noteret for en enkelt kamp i Espanyol, i sin debut sikrede han sin nye klub en 1-0-sejr, da han scorede kampens enlige mål.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Espanyol

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik