Anders Vestergaard

Mandagens internationale rygter

Pjanic er på vej til Emiraterne - Ronaldo kan stadig nå at smutte - Vinicius nye nationalitet hjælper Real Madrid - Tuchel var tæt på salg af målmand - og Leao er interessant for nogle af de helt store klubber.
Miralem Pjanic forventes at flyve til Emiraterne tirsdag med henblik på at diskutere detaljerne i en tre-årig kontrakt, som kan ende ud i, at gøre den 32-årige bosnier til Sharjah FC-spiller. (Fabrizio Romano)

Cristiano Ronaldo kan stadig ende med at forlade Manchester United denne sommer, da det tyrkiske transfervindue fortsat er åbent tre dage endnu. Ifølge tyrkiske medier, er Fenerbahce klar med et bud på verdensstjernen. (Ajansspor)

Vinicius Junior er nu spansk statsborger, hvilket betyder, at Real Madrid kan hente flere ikke-EU-spillere i de kommende transfervinduer. Det var blandt andet denne afgørelse som manglede for, at Gabriel Jesus kunne skifte til de spanske mestre denne sommer. (FootballTransfers.com)

Caglar Söyüncü var udeladt af den Leicester-trup, som i går led nederlag til Brighton. Galatasaray forventes nemlig at skrive under med spilleren, og parterne forventes at fortsætte samtalerne i denne uge. (Fabrizio Romano)

Thomas Tuchel har indrømmet, at Chelseas andetvalg i buret, Kepa, var meget tæt på at skifte til Napoli denne sommer, men det økonomiske i aftalen passede hverken Chelsea eller Kepa selv. Hvis spanieren dog ikke får flere kampe for Chelsea, er han opsat på et skifte til januar eller til sommer (Fabrizio Romano og SPORT)

Rafael Leao tiltrækker sig opmærksomhed fra flere store klubber, heriblandt Chelsea og Altético Madrid. Men AC Milan er umiddelbart ikke interesserede i at sælge den 23-årige portugiser. (FootballTransfers.com)