Christian Bang Jensen

Gammel målræv forhandler med Rayo Vallecano og kan genforenes med tidligere holdkammerat

Den spansk-brasilianske angriber Diego Costa har ledt efter en ny arbejdsgiver siden begyndelsen af året, og nu ligner det en retur til Spanien og Rayo Vallecano.
Siden januar har den gamle og kontroversielle målræv Diego Costa ledt med lys og lygte efter et nyt sted at spille fodbold. De seneste par måneder er den spansk-brasilianske angriber været sat i forbindelse med blandt andet Arsenal, Fenerbahce og Corinthians i hjemlandet, men nu tyder det på, at 33-årige Diego Costa ender i en af sine tidligere klubber.

Efter sigende er det Madrid-klubben Rayo Vallecano, der arbejder på at lukke en aftale med veteranen. Ifølge transferekspert Fabrizio Romano skrider forhandlingerne godt frem, men der er endnu ikke opnået en fuld aftale. Tidligere har også journalisten Matteo Moretto rapporteret om den potentielle aftale.Ifølge rygterne tilbyder klubben fra Madrid en etårig aftale med en løn på ca. 7,5 millioner kroner plus eventuelle bonusudbetalinger.

Diego Costa er angiveligt meget interesseret i at vende tilbage til den spanske hovedstad. Mellem 2007 og 2021 spillede han i alt 216 kampe for Atlético Madrid over to perioder, men før han slog endelig igennem hos ”Los Colchoneros” var han udlejet til Rayo Vallecano i 2012. Den bidske og stærke angriber var en afgørende brik, da Atlético vandt det spanske mesterskab i 2014, og den sæson var også med til at sende ham til Chelsea. Her vandt han 2 engelske mesterskaber, og da han vendte tilbage til Madrid-klubben i 2018, var han også med til at vinde en Europa League-titel.

For Diego Costa ville et skifte til Rayo Vallecano og Campo de Futbol Vallecas ikke bare være en tilbagevenden til den gamle La Liga-legeplads, han vil også blive genforendte med den sydamerikanske angrebskollega Radamel Falcao, som han spillede sammen med i Atlético Madrid

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER