Daniel Fisker

Medie: Marseille og Chelsea-lejesvend er enige

Tiemoue Bakayoko har tilsyneladende ikke nogen fremtid på Stamford Bridge. Et skifte til Marseille synes nærtforestående.
I sommeren 2017 betalte Chelsea knap 300 millioner kroner for Tiemoue Bakayoko, men efter en enkelt sæson, hvor den nu 27-årige franskmand spillede 29 ligakampe, blev han sendt til AC Milan på en lejeaftale. Da han vendte tilbage til Chelsea, blev han sendt tilbage til Monaco på en lejeaftale, hvorefter han nåede at tilbringe tre måneder på Stamford Bridge, før han igen blev udlejet – denne gang til Napoli.

Sidste sommer blev Bakayoko igen sendt til AC Milan som lejesvend, og nu er han halvvejs igennem sin toårige lejeaftale. Noget kunne dog tyde på, at lejekontrakten bliver revet over, fordi Bakayoko i den forgangne Serie A-sæson måtte nøjes med 14 kampe. Foot Mercato mener at vide, at Bakayoko kan være på vej tilbage til Ligue 1.

Bakayoko fik sin fodboldopdragelse i Stade Rennais, inden han skiftede til Monaco som 19-årig. Denne gang tyder det dog på, at turen går til Olympique de Marseille. Foot Mercato mener således at vide, at den sydfranske klub er nået til enighed med Bakayoko om en fireårig kontrakt. Det er uvist, hvor meget Marseille skal betale for Bakayoko, som ifølge Transfermarkt har en værdi på 75 millioner kroner.