Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Her er dagens engelske rygter. Der er bl.a. nyt om Ronaldo, Pickford, Paqueta og Kante.
Chelsea-manager Thomas Tuchel er modvillig over for at hente Cristiano Ronaldo til Stamford Bridge. (Mail)

West Ham har rettet opmærksomheden imod den 23-årige hollandske kantspiller Justin Kluivert fra AS Roma. Trækket sker, efter at de ikke lykkedes med at hente Arnaut Danjuma fra Villareal. (Gazetta dello Sport)

Everton vil tilbyde deres 28-årige engelske målmand Jordan Pickford en ny langsigtet kontrakt. (Liverpool Echo)

Arsenal er i tættere dialog med Benfica om venstre backen Alex Grimaldo. De har fået accepteret deres bud på 75 millioner kroner for den 26-årige spanier. (Express)

Lucas Torreira er derudover indstillet på at forlade ”The Gunners.” Den 26-årige midtbanespiller har angiveligt haft samtaler med AS Roma-manager Jose Mourinho om et potentielt skifte. (Mirror)

Manchester United er forberedte på at gå igennem transfervinduet uden at tilknytte en defensiv midtbanespiller. De mere offensivt indstillede midtbanespillere Frenkie de Jong og Christian Eriksen topper deres prioritetsliste, og det er vigtigere for den engelske storklub, at disse handler kommer i hus først. (Manchester Evening News)

Manchester City vil købe en ny central forsvarsspiller denne sommer, hvis hollandske Nathan Ake ender med at skifte til Chelsea. (Fabrizio Romano)

Både Arsenal og Newcastle vil have fat i brasilianske Lucas Paqueta. Begge Premier League-hold mener dog, at Lyon forlanger for meget for deres 24-årige midtbaneprofil, da prisskiltet på ham er 483 millioner kroner. (CBS Sport)

Newcastle har fået tilbudt den 24-årige nigerianske angriber Emmanuel Dennis fra Watford. Derudover skulle de også være blevet tilbudt den 25-årige ivorianske kantspiller Maxwell Cornet fra Burnley. (Chronicle Live)

Arsenal møder konkurrence fra Manchester United i forhold til 31-årige N’Golo Kante fra Chelsea. (Express)

Norwich er blevet enige med den offensive midtbanespiller Gabriel Sara fra Sao Paulo. Handlen bliver en klubrekord hvis den går igennem, da de angiveligt betaler 101 millioner kroner for den 23-årige brasilianer. (Mirror)