Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Anders Vestergaard

Antony spøger stadig i Manchester - United stiller krav til Ronaldo - Newcastle handler i Tyskland - Everton blander sig i næsten færdig handel - Og så kan det blive en travl dag på Elland Road.
Article image
Ajax-kanten Antony har i en længere periode været rygtet til Manchester United. Efter Ronaldos anmodning om et klubskifte er Uniteds interesse i den 22-årige brasilianer blevet større for at styrke angrebet. (Sky Sports)


Manchester United har fortalt Cristiano Ronaldo og hans agent, at de ønsker en afklaring på portugiserens situation så hurtigt som muligt. (Sky Sports)

Newcastle Uniteds interesse i Bayern Leverkusens kantspiller Moussa Diaby tager til i styrke. Dog vil den tyske klub ikke lytte til bud på under 520 millioner kroner for den franske landsholdsspiller. (The Telegraph)

Everton viser interesse i Wolves midtbanespiller Morgan Gibbs-White, som ellers var på vej til Nottingham Forest. Den 22-årige englænder har to år tilbage af sin kontrakt, men han ønsker efter sigende ikke at forlænge. (The Athletic)

Luis Sinisterra til Leeds er på plads. Feyenoord modtager 185 millioner kroner for den 23-årige venstre-kant. (Fabrizio Romano)

Samtidigt meddeler Fabrizio Romano, at Tyler Adams bliver offentliggjort som ny Leeds-spiller meget snart. Handlen er færdiggjort og RB Leipzig får 175 millioner kroner for den 23-årige amerikaner. (Fabrizio Romano)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik