Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Chelsea er tæt på at lukke en aftale med Leeds om at købe den 25-årige brasilianske offensivspiller Raphinha for 476 millioner kroner. Raphinha tiltrækker sig også opmærksomhed fra Arsenal og FC Barcelona. (Guardian)


Chelsea har vendt deres opmærksomhed mod Inters 27-årige slovakiske forsvarsspiller Milan Skriniar, som også er i kikkerten hos Paris Saint-Germain, efter at have droppet interessen i Juventus´ hollandske forsvarsspiller Matthijs de Ligt grundet hans frikøbsklausul på 883 millioner kroner. (Mail)

Chelsea er blevet sat i forbindelse med en tredje Manchester City-spiller. London-klubben vil gerne købe den ukrainske landsholdsspiller Oleksandr Zinchenko fra de engelske mestre, mens de allerede har påbegyndt forhandlinger om at hente den engelske offensivspiller Raheem Sterling samt den hollandske forsvarsspiller Nathan Ake. (Mail)

Manchester United-manager Erik ten Hag håber på, at en aftale med Barcelonas hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong vil overbevise den danske midtbanespiller Christian Eriksen om at skifte til Old Trafford-klubben. (Star)

Tottenham har intensiveret deres jagt på Evertons brasilianske offensivspiller Richarlison, men et bud på 173 millioner kroner, som også inkluderer den hollandske kantspiller Steven Bergwijn, er blevet afvist af Everton. (Telegraph)

Tottenham er nu klar til at lukke en 866 millioners aftale med Everton for både Richarlison og den engelske U21-landsholdsspiller Anthony Gordon. (Sun)


Middlesbrough er frustrerede over, at Tottenham ikke har ville lukke aftalen om den engelske U21-landsholdsspiller Djed Spence, og det kan åbne døren for Nottingham Forest, som så kan hente den 21-årige back. Spence hjalp netop City Ground-klubben med at sikre oprykning til Premier League i seneste sæson. (Football League World)

Crystal Palace er tæt på at hente Lens-midtbanespiller Cheick Doucoure for 156 millioner kroner plus diverse bonusser. (Guardian)

Fulham har fået lov at forhandle med den brasilianske midtbanespiller Andreas Pereira efter at være nået til enighed om en pris med Manchester United, selvom den 26-årige lader til at foretrække at blive i den brasilianske klub Flamengo, hvor han er på lån i øjeblikket. (90min)

Fulham har også holdt forhandlinger med Wolfsburg om at hente den 27-årige schweiziske back Kevin Mbabu for 69 millioner kroner. (Mail)

Southampton har tilsluttet sig kampen om Burnleys 26-årige engelske midtbanespiller Josh Brownhill. (90 min)

Manchester Citys amerikanske målmand, Zack Steffen, forventes at skifte til Middlesbrough på en lejeaftale. (ESPN)

Championship-klubberne Millwall og Watford er begge interesseret i at hente KV Kortrijks senegalesiske angriber Pape Habib Gueye. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik