Fodbold nyheder

Brighton henter Superliga-profil

Af Valdemar Broberg Hansen

FC Nordsjællands Simon Adingra skal prøve kræfter med de helt store.

Article image

Simon Adingra skal spille i Premier League i næste sæson, hvor han tørner ud for Brighton & Hove Albion F.C. Ifølge det engelske medie The Independent så har den 20-årige ivorianske kantspiller skrevet under på en fireårig kontrakt med den engelske klub.


– Simon har været en profil for os i den seneste sæson, og vi kommer til at savne ham både på banen og i omklædningsrummet. Det betyder, at de næste i rækken skal træde frem og vise, at de er så klar, som vi tror på, at de er. Det er rigtig meget potentiale i truppen, og Simon har på kort tid vist vejen – nu glæder vi os til at følge ham ude i Europa på et nyt eventyr. Vi ønsker ham al muligt held og lykke på rejsen, siger FC Nordsjællands sportsdirektør Mikkel Hemmersam til FC Nordsjællands egen hjemmeside.

Simon Adingra har været en del af det ghanesiske Right to Dream-akademi, og kom sidenhen til FC Nordsjælland i januar 2020. Kantspilleren nåede at spille 40 kampe for Farum-klubben. I denne sæson blev det til ni mål og tre assist for den unge ivorianer.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik