Anders Vestergaard

Medie: Manchester United har afgivet første bud på De Jong

Den engelske storklub er ifølge den spanske sportsavis Marca villige til at betale op til 595 millioner kroner for hollænderen.
Imens Frenkie de Jong fortsætter med sine udtalelser om, at han ønsker at blive i FC Barcelona, svarer Manchester United og Erik Ten Hag, ifølge Marca, tilbage med et åbnings-bud på den 25-årige midtbane-profil.

Transferen mellem de tre parter har efterhånden udviklet sig til en ægte transfer-saga. Manchester United har ansat De Jongs landsmand og tidligere træner i Ajax Amsterdam, Erik Ten Hag, som manager - Frenkie de Jong har udtalt, at han har sagt farvel til FC Barcelona fansene – Samtidigt har han udtalt, at han ønsker at blive i FC Barcelona – Og senest var han, som en af de få spillere, med i præsentationen af den catalanske storklubs nye trøjer.

Men nu har Ten Hag efter sigende taget affære. Et salg af De Jong vil give FC Barcelona en stor sum penge, som vil falde et tørt sted i den økonomisk trængte storklub.

Ten Hag var med til at gøre midtbanespilleren til en stor profil for Ajax Amsterdam, og han har angiveligt allerede talt med De Jong om et muligt skifte til Manchester-klubben.

Ifølge avisen er der af Manchester United blevet afgivet et indledende bud på Frenkie de Jong på 595 millioner kroner inklusive bonusser.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER