Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

PSG vil handle i Liverpool, Manchester Unite vil hente midtbanespiller i Italien og PSG og Juventus kæmper om fransk profil

Article image

Paris Saint Germnain forbereder et bud på Liverpools Sadio Mané - Manés nuværende kontrakt med Liverpool udløber i sommeren 2023. (Sport Bild)


Manchester United har informeret FC Barcelona om, at de ikke er villige til at sprænge banken for Frenkie de Jong, selvom deres kommende manager Erik ten Haag er opsat på at arbejde med den hollandske midtbanespiller. (Mail)

Manchester United er interesseret i at hente Lazios serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic, der har stået for 11 mål og 11 assists i 36 kampe for den italienske klub. (Calciomercato)

Paris Saint Germain og Juventus kæmper om Manchester Uniteds Paul Pogba, vis kontrakt med Manchester-klubben udløber denne sommer. (Fabrizio Romano)

Chelsea vil hente AC Milans italienske forsvarsspiller Alessio Romagnoli på en fri transfer til sommer. (Mundo Deportivo)

Chelsea vil hente Sevillas franske forsvarsspiller Jules Koundé, så snart de nye ejere officielt har taget over. (Goal)


Chelsea er interesserede i at hente Barcelonas Ousmane Dembélé, hvis den franske kantspiller stadig er tilgængelig, efter de nye ejere i Chelsea har taget over. (90Min)

Fulhams midtbanespiller Andre-Frank Zambo Anguissa bliver i Napoli i næste sæson, efter han skiftede til Napoli på et lejeophold sidste sommer. (Football Italia)

Mere om Sadio Mané

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik