Fodbold nyheder

Real Madrid-flop tilbyder sig selv til storklub

Af Philip Dar

Luka Jovic vil gerne tilbage til tysk fodbold og har nu tilbudt sig selv til Borussia Dortmund.
Article image
Ritzau-Scanpix
Luka Jovics ophold i Real Madrid har ikke været nogle dans på roser. Tre mål og fire assists i blot 49 optrædener siden sit skifte i 2019 fra Eintracht Frankfurt. Ifølge det tyske medie Sport1, tager serberen nu sagen i egen hånd og forsøger at slippe ud af klørene på den spanske kongeklub.


Mediet skriver nemlig, at Jovic har tilbudt sig selv til Borussia Dortmund, som forventes at hente en angriber til sommer, da norske Erling Haaland forventes at forlade klubben. Derfor forsøger Jovic altså nu at gøre sig til for Bundesligaens nummer to. Netop Bundesligaen er et trygt sted for den 24-årige angriber, som sikrede sit store skifte til Real Madrid via en stor 18/19-sæson i Frankfurt.

Ifølge flere medier, skyldes Jovic´ manglende succes i Real Madrid, at han har problemer med attituden og disciplinen. Disse problemer skal således forsøgt at blive løst i Dortmund, hvor klubben ikke umiddelbart er solgt ved tanken om at hente Jovic, da man er bekymret for serberens kampform og disciplinproblemer. Også Bayern München overvejer Luka Jovic, da klubben forventes at sælge den polske angriber Robert Lewandowski.

Et sommerskifte væk fra Real Madrid virker altså uundgåeligt for Jovic, men det forbliver altså uvist hvor destinationen bliver.

Mere om Luka Jović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik