Fodbold nyheder

Avis:
Barca vil erstatte De Jong med Valencia-profil

Af Elias Eliasson

Ifølge avisen AS så vil FC Barcelona sælge Frenkie De Jong og hente afløseren i Valencia.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelonas træner, Xavi, har flere gange rost den hollandske midtbanespiller, men alligevel florerer det i den spanske presse om, at der kan komme et salg af den hollandske landsholdsspiller.


Senest er det avisen AS, som skriver, at Frenkie De Jong nu har informeret FC Barcelona om, at han er træt af at blive involveret i diverse rygter, og at klubben bør overveje at sælge ham, hvis de modtager et interessant bud.

Frenkie De Jong ønsker ikke at være en belastning, hvis klubben ønsker at sælge ham. FC Barcelona har igennem længere tid stået i nogle store økonomiske problemer, og eftersom Frenkie De Jong er en af de løntunge spillere, og det er den catalanske klub fristet af muligheden for at sælge hollænderen.

FC Barcelona overvejer et salg, hvis de kan få over en halv milliard for spilleren. Klubber som Manchester City, Manchester United og FC Bayern München er blandt de interesserede i hollænderen.

Ifølge avisen kunne Frenkie De Jongs afløser være i La Liga. FC Barcelona-ledelsen har angiveligt fået øje på Valencia-profilen Carlos Soler. Dette vil være et billigt alternativ for den økonomisk trængte klub. Den 25-årige spanier vil kunne hentes cirka 150 millioner kroner.

Mere om Frenkie de Jong

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik