Fodbold nyheder

Stamford Bridge-skuffelser

Af Torsten Brix

Disse angribere slog slet ikke til hos Chelsea…

Article image
Timo Werner, Chelsea

Mateja Kezman
- Købt for 50 millioner kroner i PSV (2004)
Efter at have lavet 105 mål i 122 kampe i Holland var forventningerne store i Chelsea – de blev ikke indfriet. Blot fire mål blev det til i Chelsea for den skandalebelagte serbiske angriber.Andrei Shevchenko
- Købt for 280 millioner kroner i AC Milan (2006)
Kom til London efter han havde lavet et hav af mål i Milano, men hvorfor skiftede han til London? Var det klubejeren eller manageren, der ønskede dette? Den aldrende ukrainske angriber blev i hvert fald en stor skuffelse i London, hvor det blot blev til ni Premier League-mål i to sæsoner.


Fernando Torres
- Købt for 450 millioner kroner i Liverpool (2011)
Chokerede England ved at skifte fra Liverpool til Chelsea for den britiske transferrekord, men skuffede fælt. Det blev blot til 20 Premier League-mål i fem sæsoner.


Alvaro Morata
- Købt for 500 millioner kroner i Juventus (2017)
Den tidligere Real Madrid-angriber faldt sig aldrig til rette på ”The Bridge”, hvor det viste sig, at London-holdet vandt 10% flere af deres kampe, når den spanske landsholdsspiller ikke var med. Forlod efter kort tid London for at tage til den spanske hovedstad. Han lavede 16 mål i 47 kampe.


Timo Werner
- Købt for 470 millioner kroner i RB Leipzig (2020)
Den tyske landsholdsspiller scorede kun syv i de første 46 Chelsea-kampe. Selvom London-holdet vandt Champions League i en af disse kampe var tyskeren samlet en stor skuffelse.Mere om Timo Werner

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik