Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Christian Eriksen nærmer sig efter al sandsynlighed et Premier League-comeback, mens Chelsea er nødt til at hæve deres bud, hvis Frenkie de Jong skal ende på Stamford Bridge.
Article image
Ritzau-Scanpix
Christian Eriksen er blevet kontaktet af adskillige Premier League-klubber. Den 29-årige dansker håber på at realisere et skifte i løbet af næste uge. (Times)


Everton og klubbens manager Rafael Benitez er blevet enige om, at deres veje må skilles. Duncan Ferguson, som er en del af Benitez’ trænerstab, kommer til at tage over som midlertidig manager. (90 Min)

Leeds United-midtbanespilleren Kalvin Phillips er et varmt navn i Liverpool, men ”The Whites” er mere interesserede i at lade Phillips tage til udlandet, hvor Paris Saint-Germain, Bayern München og Real Madrid er mulige destinationer. (El Nacional)

Chelsea må forhøje deres bud på Frenkie de Jong, hvis de vil have fingrene i FC Barcelonas 24-årige hollænder. Det foreløbige bud lyder på 294 millioner kroner, men Barca forlanger 446 millioner kroner for De Jong, som også er et varmt navn i Bayern München. (El Nacional)

Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick er frustreret over, at klubben ikke bakker ham op i det igangværende transfervindue. Han er bekymret over, hvor meget indflydelse han egentlig får, når han til sommer tager hul på to år som konsulent på Old Trafford. (Mirror)

Paris Saint-Germain-træneren Mauricio Pochettino er sat i forbindelse med trænerjobbet i Manchester United, som bliver frit til sommer, men der har endnu ikke fundet konkrete forhandlinger sted. En anden europæisk storklub er også interesseret i Pochettino. (Telegraph)


Mohamed Salah nægter at rokke sig i troen på, at han fortjener en ugeløn på 3,6 millioner kroner om ugen, hvis han skal underskrive en ny kontrakt med Liverpool. Egypterens nuværende kontrakt udløber i sommeren 2023. (Mirror)

Arsenal har snakket med den tidligere Chelsea-angriber Diego Costa, som efter al sandsynlighed forlader de brasilianske mestre Atletico Mineiro i denne måned. (Goal)

Det er forventeligt, at Newcastle United genoptager forhandlingerne med Sevilla i næste uge. Forhandlingerne drejer sig om den brasilianske forsvarsspiller Diego Carlos. (90 Min)

Newcastle United har tilbudt AS Monaco mere end 300 millioner kroner for forsvarsspilleren Benoit Badiashile, men buddet er blevet afvist af AS Monaco. (Foot Mercato)

Newcastle United presser også på for at få fingrene i Atalantas tyske kantspiller Robin Gosens, som har været skadet siden Serie A-klubben mødte Young Boys den 29. september. (Sky Sports Italia)

West Ham og Newcastle United konkurrerer om Manchester United-midtbanespilleren Jesse Lingard, som har kontraktudløb til sommer. Lingard imponerede som lejesvend i West Ham i den forgangne sæson, men Newcastle United er parat til at betale 27 millioner kroner for at få fingrene i Lingard allerede i denne måned. (Star)

FC Barcelona er interesserede i at få fingrene i Roberto Firmino, som Liverpool forlanger knap 150 millioner kroner for. (El Nacional)

Inters kroatiske kantspiller Ivan Perisic er havnet på Chelseas radar. Thomas Tuchel er interesseret i at gardere sig i forhold til den venstre wingback – en rolle, som den nu skadede Ben Chilwell, plejer at udfylde. (Mirror)

Aston Villa overvejer at købe Coventry City-målmanden Simon Moore. Steven Gerrard er interesseret i en reservemålmand, hvis Emiliano Martinez skulle blive skadet. (Football Insider)

Manchester United har prissat forsvarsspilleren Phil Jones, som Burnley og Newcastle United er interesserede i, til 134 millioner kroner. (Star)

Den engelske forsvarsspiller Kortney Hause er ivrig efter at vende tilbage til barndomsklubben West Ham, hvis han ender med at forlade Aston Villa denne måned. (Football Insider)

West Ham holder et vågent øje med Strasbourg-angriberen Ludovic Ajorque, som har scoret 10 Ligue 1-mål i denne sæson. (Foot Mercato)

Wolverhampton nærmer sig at kunne købe Chiquinho og udstyre den 21-årige portugiser med en langvarig kontrakt. ”Wolves” kommer til at betale Estoril 27 millioner kroner for den talentfulde kantspiller. (Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik