Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens internationale rygter.

Article image

Paris St-Germain er interesseret i at hente Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba, hvor den 28-årige franskmand også gerne vil skifte til Ligue 1-klubben. (L’Equipe)


Ousmane Dembele er indstillet på at forlade Barcelona i slutningen af sæsonen, og Manchester United er ivrige efter den 24-årige franske landsholdsspiller. (Mirror)

Burnley har ført samtaler med Lens om at hente midtbanespilleren Seko Fofana fra den franske klub. Leeds og Newcastle er også blevet sat i forbindelse med den 26-årige. (Mail)

Newcastle forbereder et bud på den 23-årige RB Leipzig-midtbanespiller Amadou Haidara. (Mail)

Leeds er interesseret i Torino og Nigerias back Ola Aina. (CalcioMercato)

Newcastle har afgivet et nyt tilbud på 250 millioner kr. på Sevillas forsvarsspiller Diego Carlos. The Magpies havde tidligere fået et bud på 220 millioner kroner afvist for den 28-årige. (Talksport)


AC Milan overvejer at leje forsvarsspilleren Eric Bailly fra Manchester United, men Old Trafford-klubben kan være tilbageholdende med at lade den 27-årige forlade. (Times)

Juventus er interesseret i et lån til Barcelona og Hollands angriber Memphis Depay. (Di Marzio)

Den brasilianske angriber Gabriel Barbosa fik et tilbud fra West Ham tidligere på måneden, og den 25-årige er indstillet på at fortælle Flamengo, at han ønsker at forlade klubben for at flytte til England. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE