Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Stefan Lindahl

Juve klar med bud på United-kant

Juventus er klar til at forhandle med Manchester United om den franske kant-spiller Anthony Martial.
Med en skade til Federico Chiesa, som formentlig holder den unge italiener på sidelinjen de næste seks måneder, er italienske Juventus gået på markedet i jagten på en kant-spiller. Her er Serie A-klubben særligt interesserede i Manchester Uniteds franskmand Anthony Martial.

Det helt store problem i forhold til en mulig transfer er, at United ifølge 90min ikke ønsker at sælge Martial. Klubbens manager Ralf Rangnick mener nemlig angiveligt, at han kan få brug for franskmanden, som nærmer sig et comeback efter en skadesperiode.

Juventus er ikke den eneste klub, som har kikkerten rettet mod Martial. Spanske Sevilla har forsøgt at lokke kant-spilleren væk fra United på et lejeophold. Derudover har den nyrige Premier League-klub Newcastle United også haft kig på Martial, ligesom spanske FC Barcelona kortvarigt overvejede ham.

26-årige Martial har været Manchester United-spiller siden sommeren 2015, hvor han kom til transfervinduets sidste dag fra AS Monaco for 450 mio. kroner. Martial, som har kontrakt med United frem til 2024, har spillet 268 førsteholdskampe for klubben og bidraget med 79 mål samt 50 assist.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER