Philip Sinkbæk Jensen

Spurs tilbyder stjerner for at forbedre sit sommertransferbudget

Tottenham vil skille sig af med rekordindkøbet, Tanguy Ndombélé, samt Steven Bergwijn, der ikke indgår i planerne for Antonio Conte.
Tottenham Hotspurs vil slippe to dyre indkøb i henholdsvis Tanguy Ndombélé og Steven Bergwijn for at have råd til at udføre store transferplaner til sommer.

Ifølge den italienske transferjournalist, Fabrizio Romano, så forsøger Tottenham at få aflastet det 25-årige franske midtbane-rekordkøb på 482 millioner kroner, Tanguy Ndombélé.

Det rapporteres, at Antonio Conte og den tekniske direktør i Spurs, Fabio Paratici, ønsker at sælge Ndombélé, men at en lejeaftale kan blive aktuel ligesom, at klubben aktivt opsøger spillerbytte.

Ifølge det britiske medie Express, så er Roma interesseret i Ndombélé, der var tydeligt frustreret over Contes valg at udskifte franskmanden i Spurs’ seneste kamp mod Morecambe i FA Cup’en, hvor franskmanden stormede direkte i omklædningsrummet efter at være pillet ud i 69. minut.

Ndombélé har tidligere udtalt, at han er klar til at forlade klubben.

Udover Ndombélé, så rygtes den 24-årige hollandske kantspiller, Steven Bergwijn, også væk fra klubben.

Ajax står forrest i køen for at sikre sig hollænderen, der kostede Spurs 223 millioner kroner i PSV Eindhoven i vinteren 2020. Dog skal Ajax formentlig først sælge den 24-årige brasilianske landsholdsangriber, David Neres, før at Bergwijn kan gøre comeback i Eredivisie.

Tanguy Ndombélé og Steven Bergwijn er begge kontraktmæssigt bundet til Tottenham til sommeren 2025.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER