Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tottenham spøger i alle kroge af fodboldeuropa. Herunder er mandagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ole Gunnar Solskjær, der i søndags blev fyret i Manchester United, har formindsket chancen for at få skiftet den bagvedliggende stab selvom at mange spillere har kritiseret deres arbejdsmetoder. (ESPN)


Den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino er åben for at overtage styringen i Manchester United til sommer. (Telegraph)

Manchester United har også været i kontakt med Leicester-manageren Brendan Rodgers, hvor et bud er forberedt, der skal sende 71 millioner kroner til Leicester i kompensation. (Sun)

Den spanske landsholdstræner, Luis Enrique, har afvist alle rygter, der forbinder catalonieren til Manchester United. (Goal)

Tottenham kan byde på Romas 22-årige italienske landsholdsmidtbanespiller, Nicolo Zaniolo. (Calciomercato)

Den nye Aston Villa-manager, Steven Gerrard, ønsker at tilknytte Glasgow Rangers’ 29-årige kroatiske venstre-back, Borna Barisic, der dermed kommer under Gerrard på ny. (Daily Record)


Everton-manageren, Rafael Benitez, udtaler, at klubben leder efter spillere at kunne tilknytte denne vinter, da den 25-årige engelske kantspiller, Demarai Gray, er den seneste på skadeslisten. (Liverpool Echo)

Chelsea-manageren, Thomas Tuchel, siger at Antonio Rüdiger ikke bliver distraheret af kontraktforhandlinger. Den 28-årige tysker har kontraktudløb på Stamford Bridge til sommer, og kan dermed frit forhandle fremtidige kontrakter fra januar af. (Independent)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik