Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Pogbas kontrakt i Manchester United udløber næste sommer, er klubben parat til at tilbyde en kontrakt på 3.475.000 kr. om ugen for at gøre ham til den bedst betalte Premier League-spiller nogensinde. (Express)


Midtbanespilleren Jesse Lingard og forsvarsspilleren Eric Bailly er blandt syv spillere, der kunne blive solgt af Manchester United i en januar oprydning. (Sun)

Tottenham og Harry Kane kan stadig mærke virkningerne af hans mislykkede Manchester City transfer i sommervinduet. (Talksport)

Den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane har forsvaret den engelske kantspiller Jadon Sancho over den 21-åriges langsomme start på sin Old Trafford-karriere efter sit sommerskifte på 634 millioner kr. fra Borussia Dortmund. (Sky Sports)

Arsenal er klar til at lave et bud på 173 millioner kr. på den hollandske U-21 og Club Brugge-kantspiller Noa Lang. (Mirror)

Manchester United er i kontakt med Jesse Lingard over en ny kontrakt. Bruno Fernandes og Luke Shaw er også på klubbens 'kontraktliste'. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik