Fodbold nyheder

Viola-profil hylder Italiano

Af Stefan Lindahl

Målscorer og midtbane-profil i Fiorentina Giacomo Bonaventura hylder klubbens nye træner Vincenzo Italiano efter klubbens sejr over Genoa lørdag eftermiddag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lørdag eftermiddag vandt Fiorentina den tredje af fire mulige Serie A-kampe i den nye sæson, da de på udebane besejrede Genoa med 2-1. Den ene af kampens Viola-scoringer blev sat ind af Giacomo Bonaventura. Efter kampen gik Bonaventuras roser for Fiorentinas bedste sæsonstart siden 2015/2016-sæsonen til klubbens nye træner Vincenzo Italiano:

- Jeg synes, at han er en fantastisk træner, fordi på to uger fik han os med det samme til at forstå hans idéer, skabte god atmosfære og på det taktiske niveau er han en af de bedste. Hvad han har taget med, har gjort en forskel i Fiorentina indtil videre. Vi levede ikke op til vores standard i sidste sæson. Vi må tage en kamp ad gangen, og levere på 100 %.

Italiano blev ansat i Fiorentina, efter at Gennaro Gattuso havde sagt op. Gattuso nåede kun seks uger, som Fiorentina-træner, og fik derfor aldrig en Serie A-kamp i spidsen for mandskabet. Ifølge Football Italia sagde Gattuso op, fordi han var uenig i klubbens transfer-planer. Det lukrerede Italiano på, og med dagens sejr over Genoa har Firenze-klubben midlertidigt spillet sig op på Serie A-tabellens femteplads.

Mere om Fiorentina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik