Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

FC Barcelona arbejder fortsat på en kontraktforlængelse med Ousmane Dembélé, mens den catalanske storklub efter sigende kunne have beholdt Lionel Messi.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona planlægger at forhandle med Ousmane Dembélés agent om muligheden for at forlænge den 24-årige franskmands kontrakt, men et møde mellem parterne har endnu ikke fundet sted. (Mundo Deportivo)

Bayern München-sportsdirektøren Hasan Salihamidizic har indrømmet, at den sydtyske storklub hele tiden holder øje med Bayer Leverkusens stortalent Florian Wirtz. (Sky90)

Bordeaux kan tænkes at gøre brug af en lov i fransk fodbold, som gør det muligt for at købe en spiller internt i Frankrig – efter at transfervinduet er lukket. Bordeaux er interesseret i Stade Rennais-angriberen M’Baye Niang. (Foot Mercato)

Det ser nu ud til, at Lautaro Martinez kommer til at forlænge sin kontrakt med Inter, som dermed kan begynde at arbejde på nye kontrakter til duoen Nicolo Barella og Marcelo Brozovic. (Sky Sports)

Paulo Dybala overlader det til agenterne at forhandle en kontraktforlængelse på plads med Juventus. Den 27-årige argentiner vil gerne kunne koncentrere sig om spillet på banen i stedet for. (Calciomercato)

La Liga-præsidenten Javier Tebas har understreget, at FC Barcelona kunnet have undgået at miste Lionel Messi, hvis den catalanske storklub havde tilladt at der blev investeret stort i ligaen. (ESPN)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik