ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United er klar til at byde på FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana, José Mourinho spøger stadigvæk i Premier League, mens FC Barcelona også er på rov i England.

Article image

Manchester United, som har holdt øje med Kamaldeen Sulemana hele sæsonen, er parate til at tilbyde FC Nordsjælland 130 millioner kroner for det ghanesiske stortalent. Der hersker dog bekymring om, hvorvidt den 19-årige ghaneser kan få arbejdstilladelse i England. (Sun)

AS Roma har meldt sig ind i kampen om Brighton & Hove-forsvareren Ben White, hvilket er sket på den kommende træner José Mourinhos initiativ. (Sun)

Arsenal overvejer at byde på den franske angriber Moussa Dembélé, som i øjeblikket er udlejet fra Olympique Lyon til Atlético Madrid. (Telegraph)

I Chelsea er man parat til at tilbyde manageren Thomas Tuchel en kontrakt på yderligere tre år, når den igangværende sæson er slut. (Mail)

FC Barcelona er interesserede i at bytte Miralem Pjanic med Chelsea-midtbanespilleren Jorginho. (Star)

FC Barcelona er nået til enighed med Manchester City om at hente den 20-årige forsvarsspiller Eric Garcia tilbage til den catalanske storklub på en fri transfer. (Goal)

Manchester United har fortsat gang i en ihærdig jagt på Tottenham-angriberen Harry Kane. (Football Insider)

Inter og Lazio er interesserede i Chelseas 34-årige angriber Olivier Giroud. (Calciomercato)

Southampton-manageren Ralph Hasenhüttl er positivt indstillet i forhold til, om klubben fra den engelske sydkyst kan beholde angriberen Danny Ings, som har et år tilbage af sin kontrakt. (Mail)

Sheffield United-midtbanespilleren Sander Berge har en frikøbsklausul på 303 millioner kroner. Nordmandens frikøbsklausul lyder dermed ikke på de 104 millioner kroner, som ellers har været nævnt. (YorkshireLive)

José Mourinho håber på at blive genforenet med Manchester United-målmanden Sergio Romero, når han overtager trænerposten i AS Roma. (Express)

Manchester United er snublende tæt på at kunne erstatte Sergio Romero med Aston Villa-målmanden Tom Heaton. (Sun)

AC Milan er interesserede i Tottenham-højrebacken Serge Aurier. (Calciomercato)

Real Madrid har også forhørt sig om Serge Aurier, som har kontraktudløb i Tottenham i 2022. (Foot Mercato)

Leeds United har gjort det klart over for Liverpool, at ”The Reds” godt kan glemme alt om den 27-årige angriber Partrick Bamford. (Star)

Southampton-venstrebacken Ryan Bertrand står på ønskelisten hos Arsenal, AC Milan og AS Monaco. (Goal)

Southampton og Leeds United er interesserede i den engelske landsholdsspiller Ainsley Maitland-Niles, som i denne sæson har været udlejet fra Arsenal til West Bromwich. Den 23-årige englænder kan både spille på den centrale midtbane og på højrebacken. (Mail)

Everton vil lade Theo Walcott forlade klubben denne sommer. Den 32-årige kantspiller, som har tilbragt sæsonen som lejesvend i Southampton, har kontraktudløb i Everton i næste måned. (Football Insider)

Fulham vil have manageren Scott Parker og angriberen Aleksandar Mitrovic til at blive i klubben, selvom ”The Cottagers” skal i Championship i næste sæson. (Sun)

Arsenal-manageren Mikel Arteta har nedspillet rygterne om en genforening mellem ”The Gunners” og den polske landsholdsmålmand Wojciech Szczesny, som siden sommeren 2017 har spillet for Juventus. (Metro)

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik