Fodbold nyheder

Mourinho og Levys sidste kontrovers inden fyringen

Af Troels Drasbech

Uenigheder omkring Tottenhams kamp mod Southampton blev sidste kontrovers mellem Mourinho og Levy.

Article image
Getty Images

Jose Mourinho og bestyrelsesformand Daniel Levy havde angiveligt en større kontrovers omhandlende Mourinhos planer om at spare flere nøglespillere til aftenens PL-kamp hjemme mod Southampton. Den sidste uenighed mellem de to parter inden Mourinho blev fyret.

Årsagen til Mourinhos vision om at give flere profiler en friaften skal findes i kampprogrammet, da Tottenham om fire dage står over for Manchester City i Carabao Cup-finalen (også kaldt EFL Cup, red.). Mourinhos første løfte til klubbens fans tilbage i 2019 var nemlig at bringe titler til klubben.

Ifølge engelske Express gik Mourinho og Levy forbi hinanden i prioriteringen af aftenens Premier League-opgør mod Southampton, hvor Levy ikke ønskede at spare spillerne - bestyrelsesformanden anser ligaen som førsteprioriteten.

Kontroversen er opfanget af den velinformerede journalist, Duncan Castles, der selv har kommenteret på sagen:

- Hvad der især er smertefuldt for Mourinho er at blive frataget muligheden for at stoppe Tottenhams 13-årige tørke uden titler, eftersom det er ham, der har bragt dem til finalen mod Manchester City.

- Jeg kan sige ud fra den information, jeg har fået fra personer tæt tilknyttet Mourinho, at han har snakket med Levy op til kampen. Her forklarede han Levy om sin nedprioritering af kampen mod Southampton, hvilket ville resultere i en pause til de to-tre mest benyttede stjerner. Det skulle give den bedst mulige forberedelse til finalen i EFL-cuppen.

- Min information er, at Levy gav ham svaret 'nej, jeg vil have at du stille det stærkeste hold overhovedet muligt mod Southampton, da positionen i ligaen er mere vigtig end at vinde cuppen', udtalte Castles ifølge Express.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik