Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens internationale rygter

Nedenfor er en oversigt over tirsdagens internationale rygter.
West Ham er forrest i feltet, når det kommer til at tilknytte den 23-årige marokkanske landsholdsangriber, Youssef En-Nesyri, fra Sevilla. Dette er til trods for interesse fra både Liverpool og Manchester United. (La Razon)

Chelsea har interesse i Bayern München-centerbacken Niklas Süle. Thomas Tuchel prioriterer angiveligt at hente den 25-årige tyske landsholdscenterback til London. Süle har kontrakt med sydtyskerne til sommeren 2022. (Athletic)

FC Barcelona er villig til at indstille den 21-årige spanske U21-midtbanespiller, Riqui Puig, til et lejeophold denne sommer. Catalonierne har modtaget interesse omkring Riqui Puig fra klubber i Premier League, Italien, Tyskland og Portugal. (Sport ES)

Aston Villa planlægger endnu engang at forhøre sig om Werder Bremens 24-årige kantspiller, Milot Rashica, fra Kosovo, efter at Aston Villa ikke fik tilknyttet kantspilleren sidste sommer. (Football Insider)

Bayern München er fast besluttet på at tilbyde kontrakt til den blot 18-årige Rennes- og franske U21-midtbanespiller, Eduardo Camavinga, som også har tiltrukket interesse fra Real Madrid. (France Football)

Roma-angriberen, Edin Džeko, forbliver et transfermål for Inter denne sommer, der i januar mislykkedes at tilknytte den 35-årige bosniske landsholdsangriber til Milano-klubben. (Calcio Mercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER