Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Troels Drasbech

Dagens rygtebørs er proppet med spændende nyheder, hvor danske Jannik Vestergaard blandt andet er i kikkerten hos en engelsk storklub, og kampen om Jesse Lingards underskrift er begyndt for West Ham.

Jesse Lingard // Ritzau Scanpix
Jesse Lingard // Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

West Ham vil gøre alt for at hente 28-årige Jesse Lingard på en permanent aftale denne sommer. (Sky Sports)

Manchester United vurderer Lingard til 260 millioner kroner. (Mirror)

Arsenal har genoptaget deres interesse i den 28-årige kantspiller fra Crystal Palace, Wilfried Zaha. (90min)

Manchester City sigter efter nye kontrakter til 20-årige Phil Foden og 26-årige Raheem Sterling før slutningen på nuværende sæson. Det kommer i kølvandet på den succesfulde forlængelse med 29-årige Kevin de Bruyne, som underskrev en ny kontrakt varende indtil 2025. (Eurosport)

Forhandlingerne med Sterling, som har to år tilbage af sin nuværende kontrakt, er i skrivende stund lagt på køl. (Telegraph)

Tottenham vil forsøge at hente danske Jannik Vestergaard fra Southampton, når transfervinduet åbner igen. Danskeren koster angiveligt 155 millioner kroner. (Express)

Den tidligere Bournemouth-manager, Eddie Howe, er ikke tæt på en ny klub og vil ikke vende tilbage som manager indtil tidligst denne sommer. (Sky Sports)

Jobbet som træner for Celtic har Eddie Howe været rygtet til, hvor Evertons norske angriber - Josh King - skulle være trænerens førsteprioritet. (Sun)

Southampton og West Ham er blandt de klubber, som er interesseret i Manchester Citys venezuelanske midtbanespiller, Yangel Herrera. Den 23-årige er i denne sæson udlånt til spanske Granada. (Goal)

Mikel Arteta vil have, at Lucas Torreira forbliver tålmodig, efter den uruguayanske midtbanespiller bad om tilladelse til at skifte Arsenal ud med Boca Juniors. Den 25-årige er i denne sæson udlånt til Atletico Madrid. (Mirror)

Den argentinske midtbanespiller fra Norwich - Emi Buendia - bliver kædet sammen med Arsenal som et potentielt alternativ til norske Martin Ødegaard, hvis fremtid hos Arsenal forbliver tvivlsom efter den 22-årige blev lånt ud fra Real Madrid i januar. (Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik