Fodbold nyheder

PSG overvejer at signe Kean permanent

Af Anders Bjørn

Moise Kean har imponeret og spillet sig til flere startpladser under sit lejeophold hos PSG, og derfor overvejer den franske hovedstadsklub nu at hente den unge italiener på permanent basis.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommerens transfervindue følte Everton ikke, at unge Moise Kean kunne bridrage med tilstrækkelig kvalitet i angrebet, og derfor sendte de Kean på lån til den franske storklub Paris Saint Germain.

I den franske hovedstad har Moise Kean til gengæld fundet formen. Han har i skrivende stund scoret 10 mål i 18 kampe i Ligue 1. Derudover har den 20-årige angriber scoret mål i både Champions League og den franske pokalturnering. De gode præstationer har fået ledelsen til at overveje et permanent køb, men her spiller prisen, ifølge klubbens sportsdirektør Leonardo, også en rolle.

Det kan dog blive en svær og dyr signing for PSG. Everton har holdt et vågent øje med deres italienske guldfugl. Så sent som i sidste uge udtalte Carlo Ancelotti, at han er glad for Keans udvikling, og at han ser frem til at få ham tilbage til Everton til sommer.

Mere om Moise Kean

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik