Fodbold nyheder

Klopp:
Der er masser af gode tegn

Af Henrik Varbøl Andersen

Forud for aftenens kamp på Anfield langer Liverpool-manageren en smule ud efter pressen.

Article image

Med fire kampe uden sejr, og nul mål i de seneste tre kampe er de engelske aviser i gang med krisesnakken hos de engelske mestre fra Liverpool. Jürgen Klopp ser dog forbedringer hver dag, og mener at krisesnakken er medieskabt:

- Vi ved alle sammen godt, at det handler om resultater, men en gang imellem ser du de rigtige skridt i den rigtige retning. Men det er ikke noget for jer i pressen, fordi I kan ikke klare de små detaljer. I gør det til store ting. Vi vil gerne spille bedre, men der er en masse gode tegn, og jeg hverken kan eller vil ignorere det, fortalte han til Sky Sports, skriver 90min.

”The Reds” er gledet ned som nummer fire i Premier League efter den seneste tids manglende sejre. Det håber mestrene naturligvis på at ændre i aftenens hjemmekamp mod Burnley. Gæsterne frister en tilværelse på 17. pladsen i rækken, og de kommer med to dugfriske 0-1 nederlag.

En ubekymret og positiv Jürgen Klopp håber nok på, at hans udvalgte igen finder sejrs-rytmen og får gang i målscoringen. Kampen fløjtes i gang kl. 21:00 dansk tid.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik