Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Lionel Messi kan fortsat være på vej til Paris Saint-Germain, mens Inter har fundet en erstatning for Christian Eriksen.

Article image

Paris Saint-Germain-sportsdirektøren Leonardo insisterer på, at man i den franske hovedstadsklub fortsat er ivrig efter at hente Lionel Messi til PSG. Den argentinske troldmand har kontraktudløb til sommer. (Sport)

Inter har fundet en erstatning for Christian Eriksen. Der er tale om Udinese-midtbanespilleren Rodrigo de Paul, som helt sikker bliver Inter-spiller til sommer. Hvis Christian Eriksen forlader Inter i denne måned, bliver De Paul allerede præsenteret i Milano i denne måned. (Tuttosport)

Den aftale, som sender David Alaba fra Bayern München til Real Madrid, når den østrigske forsvarsspiller kontrakt udløber til sommer, er nu lukket. Alaba har accepteret en fireårig kontrakt og en årsløn på 82 millioner kroner. (Marca)

Det bliver sandsynligvis ikke afgjort i denne måned, hvor Jadon Sancho skal hen, når han er færdig i Borussia Dortmund, men meget tyder på, at en transfer kan blive en realitet til sommer. (Sky Sports)

Olympique de Marseille-træneren Andre Villas-Boas har løftet sløret for, at Diego Costas enorme lønkrav har gjort det umuligt for den sydfranske klub at hente den spanske angriber. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik