Fodbold nyheder

Holdkammerat nedtoner Salah-rygter

Af Christian Kern Hansen

Mohamed Salah har førhen været rygtet væk fra Liverpool. Især efter han selv udtalte, at ingen ved hvad sker i fremtiden. Nu nedtoner holdkammeraten Fabinho rygterne om et Salah-exit fra Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

28-årige Mohamed Salah har været en af Liverpools altoverskyggende profiler de sidste par sæsoner, og den teknisk stærke lynhurtige egypter vil bestemt være en spiller, som Liverpool vil skulle finde en erstatning for, såfremt egypteren søgte nye græsgange.

Tidligere blev Mohamed Salah adspurgt af det spanske medie Diario AS om han kunne finde på at skifte til enten Barcelona eller Real Madrid, og hertil svarede egypteren følgende til den spanske avis.

- Jeg synes, at Madrid og Barcelona er topklubber. Vi ved aldrig hvad der kommer til at ske i fodbold, men lige nu er jeg fokuseret på at vinde Premier League og Champions League igen med min klub.

Egypteren afviste altså derfor bestemt ikke et ophold andetsteds i fremtiden, og Liverpool-fans kan derfor måske godt være en smule bekymret for om Salah også er Liverpool-spiller de kommende år.

Liverpool-holdkammeraten Fabinho har dog til ESPN Brasil nedtonet rygterne om et Salah-exit, og mener bestemt ikke, at egypteren er påvirket af de mange rygter som florerer om den egyptiske verdensstjerne. Her hvad den brasilianske holdkammerat blandt andet har udtrykt til ESPN Brasil om Salah.

- Store spillere vil altid have deres navne involveret i rygter. Salah spiller for Liverpool. En af verdens største hold. Jeg tænker det er normalt, at se hans navn være kædet sammen med andre hold, især fra forskellige ligaer.

- Uanset hvad, ser jeg ham meget glad her og tilfreds med sine præstationer i denne sæson. Han kræver meget af sig selv. Han vil gerne være den bedste. Han vil gerne hjælpe holdet og arbejder hårdt for det.

- Jeg ser ingenting påvirke ham. Overordnet set, så følger jeg ikke nyhederne, så jeg er ikke sikker på nogen rygter. Som jeg sagde, top kvalitets-spillere vil altid blive kædet sammen med store klubber.

Fabinho beroliger Liverpool-fansene en smule med disse kommentarer om egypterens indstilling til jobbet i Liverpool, men noget kunne tyde på, at Salah ønsker at begå sig i en anden liga, i en anden klub, en dag ude i fremtiden, og ingenting er som bekendt sikkert i fodboldverdenen. Heller ikke når det kommer til Salahs fremtid.Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal