Daniel Fisker

Karim Benzema revser holdkammerat

Karim Benzema var tilsyneladende ikke tilfreds med Vinícius Júnior i første halvleg af tirsdagens Champions League-opgør mellem Real Madrid og Borussia Mönchengladbach.
Real Madrid var bagud 1-0, da dommeren fløjtede til pause i tirsdagens Champions League-opgør mod Borussia Mönchengladbach. Bølgerne gik derfor højt i spillertunnellen på Borussia-Park, hvor Karim Benzema angiveligt luftede sine frustrationer over Vinícius Júniors måde at spille på.

- Han gør, hvad han vil, sagde Karim Benzema ifølge AS til Ferland Mendy.

- Spil ikke sammen med ham, brormand. Han spiller imod os.

Den franske angriber nævner ganske vist ikke sin brasilianske holdkammerats navn, men den spanske avis AS mener at vide, at det var det brasilianske stortalent, Benzema snakkede om i spillertunnellen. Real Madrids to franskmænd talte efterfølgende med stridens æble, inden anden halvleg blev sparket i gang.

Statistikken viser, at Mendy afleverede bolden til Vinícius Júnior tre gange i løbet af anden halvleg, mens bolden blev sendt den modsatte vej ni gange. Mönchengladbach udbyggede føringen i anden halvleg, inden Benzema og Casemiro i kampens døende minutter sørgede for, at ”Los Blancos” fik et enkelt point med hjem til Madrid.