Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Olympique Lyon arbejder tilsyneladende på at erstatte Houssem Aouar, som efter al sandsynlighed er på vej væk fra den sydfranske klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Olympique Lyon nærmer sig et køb af AC Milan-midtbanespilleren Lucas Paqueta, som skal koste den sydfranske klub 147 millioner kroner. Den brasilianske midtbanespiller er tilsyneladende udset som en erstatning for Houssem Aouar, der sandsynligvis befinder sig på affyringsrampen i Lyon. (Mail)

Det er usandsynligt, at Real Madrid kommer til at hente flere spillere, før transfervinduet lukker den 5. oktober. Zinedine Zidane har således antydet, at han er mere end tilfreds med de spillere, han har. (Sky Sports)

Noget kunne tyde på, at Serie A-sæsonen bliver suspenderet i to uger. Den italienske regering vil således reagere på det seneste udbrud af Covid-19. (Mirror)

Ajax-højrebacken Sergino Dest er ankommet i Barcelona, hvor en transfer, som efter sigende skal koste Barca 186 millioner kroner, derfor snart kan blive en realitet. (Caught Offside)

Den ukrainske venstreback Bogdan Mykhaylichenko afviste efter sigende et skifte til Rangers, da han i august forlod ukrainske Zorya Lugansk, fordi han foretrak et skifte til belgiske Anderlecht. (Scottish Sun)

Den brasilianske forsvarsspiller Thiago Silva er langtfra tilfreds med den måde, Paris Saint-Germain håndterede hans afsked på. De franske mestre tilbød ham ganske vist en etårig kontraktforlængelse, men der var det allerede for sent. Den 36-årige brasilianer var allerede enig med Chelsea om en transfer. (ESPN)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik