Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Flere spillere er på vej væk fra Premier League, Tottenham har eftertragtet back på plads, og en kæmpe byttehandel, der vil sende Gareth Bale tilbage til Tottenham. Her er dagens rygter fra England.

Article image
Ritzau-Scanpix

En overraskende byttehandel kan sende Gareth Bale tilbage til Tottenham Hotspur. London-klubben skulle efter sigende have tilbudt Real Madrid Dele Alli for at kunne hente Bale tilbage (Daily Mail).

Arsenal har ikke opgivet kampen om Atletico Madrids Thomas Partey, og de går stadig efter ham inden transfervinduet lukker. Lyons Houssem Aouar er også på Arsenals ønskeliste (Mirror).

Everton skal have tømt ud i truppen, og de er klar til at sælge Theo Walcott, Alex Iwobi og Moise Kean. Sidstnævnte har tidligere været rygtet til både Dortmund og Juventus (Mirror).

Callum Hudson-Odoi har lang vej til spilletid efter, at Chelsea har handlet stort ind i dette transfervindue. Nu kan englænderen være på vej til Bayern München, der allerede sidste sommer var interesseret i Hudson-Odoi (Daily Mail).

Tottenham skulle være meget tæt på Sergio Reguilon fra Real Madrid. Flere medier melder, at en aftale er på plads, og det kun er et spørgsmål om tid, før han bliver præsenteret i London-klubben (Talksport).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik