Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Simon Lindgren

Zlatan forlænger med AC Milan, Cristiano Ronaldo klar til en ny sæson i Juventus og meget mere i dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid vil angiveligt forlange mere end 150 millioner kroner for backen Sergio Reguilon, der i denne sæson har været udlejet til Sevilla. Den spanske back har med sine præstationer tiltrukket interesse fra både Manchester United, Tottenham, Juventus og Inter. (Marca)

Den 38-årige svensker Zlatan Ibrahimovic er blevet enig med AC Milan om en ny etårig aftale, der menes at have en værdi i omegnen af 44 millioner kroner. (Sky Sports Italia)

FC Barcelonas præsident Josep Bartomeu vil gerne bytte angriberen Antoine Griezmann for Atletico Madrids Joao Felix. (Marca)

Arsenal er klar til at sælge højrebacken Hector Bellerin til Juventus. Andrea Pirlo skulle angiveligt have den 25-årige spanier øverst på ønskelisten. (Corriere Dello Sport)

Cristiano Ronaldo fejer al spekulation om sin fremtid af banen og fortæller, at han gør klar til en tredje sæson i Juventus. (Mundo Deportivo)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik