Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Nicolai Christensen

Han burde spille Champions League

Andros Townsend holder ikke tilbage på roserne, når han bliver spurgt ind til sin holdkammerat Wilfried Zaha.
Wilfried Zaha var sidste sommer rygtet væk fra Crystal Palace og til større adresser, og dette transfervindue er heller ingen undtagelse. Klubber som Arsenal, Everton og Tottenham har længe været meldt interesseret, men spørger man ivorianernes holdkammerat Andros Townsend, så kan Zaha godt sigte højere.

- Wilfried Zaha kunne spille for de bedste i verden. Han er en af de mest talentfulde spillere, jeg nogensinde har spillet med, og han burde spille i Champions League, lød det fra Townsend til talkSPORT.

- Han fortjener at spille på det højeste niveau, men så længe, at han er en Palace-spiller, og forhåbentlig fortsætter med at være det, er vi taknemmelige og glade for at have ham.

Det er nogle udtalelser, som kom på baggrund af den tidligere fodboldsspillers Darren Bent udtalelser, om at de bedste klubber i Premier League burde gå efter ham.

Zaha har haft en svingende sæson med Crystal Palace, hvor det kun er blevet til fire mål og fem oplæg i 38 Premier League-kampe. Zaha er 27 år, og har stadigvæk tre år tilbage af hans kontrakt med Crystal Palace. Om han bliver i alle tre år, eller skifter klub inden, er uvist, men interessen for kantspilleren skulle være der.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER