Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Indkast giver dig her fredagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kevin de Bruynes agent fortæller, at belgieren ikke forlader Manchester City denne sommer, uanset om klubben får europæisk karantæne eller ej. (Sporza)

Også de Bruynes holdkammerat i Manchester City, John Stones, har ligeledes ingen planer om at søge væk fra klubben. (Mail)

Manchester Citys manager Pep Guardiola overvejer at byde på Bayern München-østrigeren David Alaba. (Mirror)

Manchester City-manageren er også sikker på, at Eric Garcia vil afvise alle henvendelser fra FC Barcelona og skrive under på en ny aftale med klubben. (Times)

Eric Dier, som har kontraktudløb næste sommer, vil have mere end fordoblet sin nuværende uge-løn, som er på 494.490 kroner, hvis han skal forlænge med Tottenham. (Mail)

Everton er ikke den eneste klub, som gerne vil have den brasilianske forsvarsspiller Gabriel Magalhaes fra franske LOSC Lille. Den anden klub forbliver unavngivet. (Sky Sports)

Arsenal vil gerne beholde deres argentinske reservekeeper Emiliano Martinez. (Mirror)

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær har fortalt klubben, at han gerne vil have forstærkning til højre side af angrebet, og at hans førstevalg er Jadon Sancho. Derudover vil nordmanden også have en angriber og en central forsvarsspiller denne sommer. (Telegraph)

Hvis Ole Gunnar Solskjær ikke kan få Sancho, så vil han have Ousmane Dembele i FC Barcelona. (Star)

Mesut Özil planlægger at forlade Arsenal til fordel for et skifte til enten tyrkisk fodbold eller MLS, når hans 2,8 mio. kroner-om-ugen-kontrakt udløber. (Sun)

Leeds United jagter Brightons forsvarsspiller Haydon Roberts, men der er også interesse i den 18-årige spiller fra Brentford, Derby County, Mainz og RB Leipzig. (Telegraph)

Chelsea har meldt sig ind i kampen om den unge uruguayanske Penarol-spiller Facundo Pellistri. De skal slås med Manchester City og Juventus om kant-spillerens underskrift. (Calciomercato)

Saint-Etienne håber, at de kan overtale Arsenal til at lade den centrale forsvarsspiller William Saliba returnere til den franske klub på et kort lån, så han kan spille Coupe de France-finalen imod Paris Saint-Germain, som afvikles senere i indeværende måned. (Star)

Roy Keane har om skænderiet mellem de to Tottenham-holdkammerater Hugo Lloris og Heung-min Son fortalt: “Det var dejligt at se”

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik