B. Saka (43), A. Lacazette (86)
Torsten Brix

Flyvende Young Gun redder Arsenal

Molineux lagde græs til en direkte duel om europæisk fodbold i den kommende sæson…
Inden lørdagens Premier League-kamp imod Wolverhampton havde Arsenal ikke vundet de sidste 17 gange, hvor de havde været på udebane imod et hold, som var placeret over dem i stillingen. Men imod ”Wolves” kom London-holdet dog foran kort inden pausen, da den kontraktunderskrivende Bukayo Saka flot sparkede første halvlegs eneste mål ind.

Wolverhampton havde inden kampen scoret 73% af deres mål i anden halvleg, og efter en times spil fik hurtigløberen Adama Traore en god chance, men han tjippede bolden over Emiliano Martinez-målet.

Mod slutningen scorede Arsenal til slutresultatet 2-0, som blev skabt af to indskiftere, da Joe Willock lagde op til Alexandre Lacazette. Med sejren til Arsenal indtager Arsenal nu syvendepladsen med tre point op til Wolverhampton på sjettepladsen – takket været et mål af en blot 18-årig knægt!