Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Manchester United tror igen på projektet, Chelsea får øjne op for Zaha, og Everton leder med lys og lygte efter deres næste manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester åbner op for at give Brendan Rodgers en ny lukrativ aftale, som kan fjerne Arsenals interesse. (Telegraph)

”The Gunners” har holdt de første interviews med managerkandidaterne, og de har fokus på managere, der står uden arbejde. (Telegraph)

Manchester City-manageren hiver Domenec Torrent ind som sin assistent igen, hvis Mikel Arteta vælger at smutte og blive manager i Arsenal. Pep Guardiola havde blandt andet Domenec Torrent som assistent i Barcelona. (Sun)

Manchester United håber stadig på muligheden for at skrive under med Christian Eriksen i januar, selvom danskerne afviste klubben i sommer. (Mirror)

Spillerne hos ”De røde Djævle” gik til bestyrelsen, efter sejren over Tottenham, og de vil ikke have, at klubben fyrer Ole Gunnar Solskjær. (Times)

Chelsea er interesseret i Wilfried Zaha til sommer. Crystal Palace-profilen begynder at genfinde sin gode form, hvor han har fået gang i målkontoen. (Independent)

Olivier Giroud bliver næppe solgt i januar, da flere klubber hellere vil vente til sommer, hvor han kan gå gratis fra Chelsea. (Sun)

Den tidligere Leicester-manager Nigel Pearson har været til samtale i Watford, og han forventes at overtage den ledige stilling. (Times)

Alan Pardew, der har trænet både West Ham, Newcastle og West Brom, siger, at han vil være interesseret i at overtage styringen i Everton. Han mener dog, at David Moyes vil passe bedre ind.

West Ham prøver at sælge den 33-årige spanske målmand Roberto i januar, og det virker en anelse underligt, da sportsdirektøren hentede ham til klubben i sommer. (Guardian)

De forsvarende Premier League-mestre er tæt på at hive en stor aftale hjem, der kan indbringe klubben mange millioner. Det er en sponsor til træningsudstyret. (Daily Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik