Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Lørdagens internationale rygter

Ole Gunnar Solskjær er tæt på nyt job, Xavi kan skifte mening, og Barcelona kan få ny aftale med und komet. Det her er lørdagens internationale rygter.

Den tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er i førersædet i forhold til at blive præsenteret som ny landstræner for Irland. (Irish Times)

Sporting Lissabon kan miste både den engelske angriber Marcus Edwards og den portugisiske forsvarsspiller Goncalo Inacio til sommer, da begge er på ønskelisten hos Liverpool. (Football Insider)

Den 17-årige forsvarsspiller Pau Cubarsi ønsker at forlænge sin kontrakt med Barcelona, selvom der angiveligt skulle være stor interesse for ham fra nogle af Europas helt store klubber. (Mundo Deportivo)

Den brasilianske forsvarsspiller Gleison Bremer er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Juventus, og til sommer har han en klausul, så han kan købes fri for lidt mere end 440 mio. kroner. Manchester United er interesseret i ham. (Gazzetta dello Sport)

Hvis Kylian Mbappe skifter til Real Madrid, som alt tyder på, så kigger PSG mod Inter i jagten på hans afløser, da de skulle have et godt øje til klubbens franske angriber Marcus Thuram. (Tuttosport)

Barcelonas træner Xavi kan stadig overtales til at blive i den spanske storklub, selvom han har meldt ud, at han stopper efter sæsonen, men kun hvis klubben garanterer ham, at han får nogle muligheder i det kommende transfervindue. (Mundo Deportivo)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER